Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Capriles Kliniek Curacao Contact

Klinika Capriles: Ondersteuning bij mentale gezondheid op CuraƧao

Hulp bij psychische klachten

Heb je als journalist, radiopresentator, filmer of televisiemaker vragen over GGz CuraƧao of haar behandelingen? Klinika Capriles staat voor je klaar. Wij ondersteunen de mentale gezondheid op CuraƧao en bieden specialistische behandelingen, begeleiding en zorg.

Breed scala aan behandelingen

Je kunt bij onze polikliniek terecht voor hulp bij verschillende psychische klachten, zoals angst, depressie en verslaving. Wij bieden onder andere:

  • Individuele therapie
  • Groepstherapie
  • Medicamenteuze behandeling

Locatie en bereikbaarheid

Capriles Kliniek is gevestigd in Willemstad, CuraƧao. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Gezamenlijk voor een gezondere geest

Klinika Capriles zet zich in voor een gezondere geest op CuraƧao. Wij werken nauw samen met andere zorginstellingen en zijn actief in ziekenhuizen. Samen bieden wij de beste zorg en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of hulp zoekt. Wij staan klaar om jou of je dierbaren bij te staan op de weg naar een beter mentaal welzijn.


Comments